Datum

Donderdag 10 oktober 2019, 09:00 – 18:00

Plaats

BluePoint Antwerpen
Filip Williotstraat 9
2600 Berchem (Antwerpen)

Organisator

Agoria – Flanders FOOD – EHEDG België

Schrijf je in voor dit event

Hygiene for food

Isokonstrukt neemt deel aan dit event als gastspreker:

DUURZAME HACCP wand- en plafondrenovatie, door Bert De Waegenaere Isokonstrukt

Bespreking van de beschadiging van wand -en plafondpanelen en de gevolgen. Alternatieven voor duurzame rennovatieoplossingen.

Hoe duurzaam en foodsafe beschermen van wanden tegen aanrijdingen door karren, handtranspalletten, elektrische pallettrucks, …

Een overzicht van het programma:

09.00 uur:  Ontvangst met koffie
09.25 uur:  Verwelkoming
09.30 uur: Hygiënisch ontwerp – de kracht van een multidisciplinair team
09.40 uur: Natuurlijk en geheel veilig
10.00 uur: De weg naar product excellence
10.20 uur: Break met rondgang op de beurs
11.20 uur: 59% minder food waste, hoe doen wij dat?
11.40 uur: CleanSurface: introductie van innovatieve roestvrij staal (RVS) coatings in de Vlaamse voedingsindustrie
12.05 uur: Materialen in contact met voeding: de huidige en toekomstige Belgische wetgeving
12.25 uur: Broodjeslunch
13.20 uur: Food Safety Driven Cutting Machinery Design
13.40 uur: Cleaning Validation, Verification, and Monitoring
14.10 uur: Hou de omgeving uit uw product – ‘innovatieve monitoring, preventie en decontaminatie’
14.40 uur: Break met rondgang op de beurs
15.40 uur: Duurzame HACCP wand- en plafondrenovatie
16.00 uur: How to produce “Safe Food” during factory renovation / refurbishment
16.30 uur: Receptie aangeboden door EHEDG België