Over ons2021-05-12T08:48:30+02:00

Onze missie

Binnenafwerking van voedingsbedrijven

Isokonstrukt bvba staat voor expertise, duurzaamheid en veiligheid.

Isokonstrukt biedt zijn klanten totaaloplossingen voor nieuwbouw of renovatie van HACCP wanden en plafonds, wandbescherming en inox afwatering.

Ons team van specialisten reageert steeds snel op vraag van de klant en dit op elk niveau.

Concept

De aanpak voor de nieuwbouw of renovatie van uw foodsafe ruimtes vergt expertise in dit domein. ISOKONSTRUKT blikt terug op een ervaring van 30 jaren met een gespecialiseerd team om in elk stadium van uw project in te spelen op uw speciale noden.

Bij een eerste contact wordt per ruimte bekeken welke HACCP afwerking nodig is voor een foodsafe productie en verpakking te kunnen garanderen.
Ons ervaren salesteam werkt voor u een totaaloplossing uit. Wij bieden u ook volledige projectbegeleiding aan. Zo kan u zich met een gerust hart op uw core-business focussen.

Uitvoering

Door inzicht in de uitvoeringsdetails, technische expertise en aandacht voor veiligheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit, zijn we in staat een passende en verantwoorde oplossingen te bieden voor de foodsafe afwerking van alle ruimtes waar hygiënische en HACCP afwerking vereist zijn, dit rekening houdend met de constructiekost, kwaliteit, vooropgestelde planning en veiligheid.

Dienst na verkoop

Isokonstrukt bvba hecht veel aandacht aan de dienst na verkoop. U kan steeds bij ons terecht voor een onderhoudscontract zodat uw wanden, plafonds, wandbescherming en inox afwatering steeds in goede conditie verkeren.

Veiligheid

Isokonstrukt bvba behaalde in 2018 de VCA* certificatie.

Dit attest verzekert u dat wanneer u met ISOKONSTRUKT samenwerkt, wij bij het uitvoeren van de werken de nodige preventiemaatregelen in acht nemen om de veiligheid, de gezondheid en het welzijn van alle partijen op de werf te vrijwaren.

*VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers

VCA logo Isokonstrukt

Contactpersonen

De Waegenaere
Bert

– Sales Director Benelux

Vannitsen
Chris

– Site Manager

De Waele
Erwin

– Product Manager ATT INOX DRAIN & Sales

Serneels
Nils

– Sales

Staels
Karlien

– Project Coordinator

Moreels
Alex

– Sales

Van Velthoven
Benoit

– Financial Manager

Faut
Nancy

– Calculation

De Groen
Dimitri

– Calculations

Geschiedenis

We hebben al een hele weg afgelegd

1991: Start Isokonstrukt – montagebedrijf gespecialiseerd in de complete binnen-afwerking van voedingsbedrijven (sandwichpanelen, deuren, …).

1992: Eerste gamma stootranden wordt geproduceerd in Temse.

1994: Lancering van het eerste prefab systeem om wanden hygiënisch te beschermen.

1996: Onstaan van het merk ‘PolySto’ als spin-off van Isokonstrukt.

1998: Onder deze merknaam ‘PolySto’ wordt een volledig gamma hygiënische, wandbeschermende prefab plinten en stootranden ontwikkeld die niet alleen eenvoudig te monteren zijn, maar eveneens bestand zijn tegen mogelijke rotting. Verder zijn ze gemakkelijk te reinigen en chemisch resistent. Ze verschaffen natuurlijk een hoge mechanische bescherming en bestaan in verscheidene uitvoeringen. Door de toenemende vraag naar deze degelijke en hygiënische wandbescherming installeert Isokonstrukt meer en meer PolySto stootranden.

2006: Isokonstrukt concentreert zich enkel nog op hygiënische wandbescherming en wand/plafondrenovatie. Bij bestaande klanten installeert Isokonstrukt nog sandwichpanelen en deuren.

2007: Isokonstrukt installeert ook PolySto wandbescherming en polyesterpanelen in supermarkten, industriële keukens, ziekenhuizen, pharmaceutische industrie, catering bedrijven, …

2010: Isokonstrukt krijgt een nieuw logo en betrekt een nieuw bedrijfspand in Lokeren.

2011: Isokonstrukt viert 20 jarige jubileum.

2014: Oprichting van Puraco. Isokonstrukt installeert nu ook cleanroom oplossingen.

2015: Isokonstrukt installeert voortaan afvoerputten en -goten van ATT INOX DRAIN.

Nieuws

Blijf op de hoogte

Meer informatie nodig?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

ATT inox drains
Ga naar de bovenkant